مواد لازم :
آرد
2لیوان
شیر 2لیوان
کره 250 تا 300 گرم
گلاب نصف فنجان
زعفران سائیده شده یک قاشق چایخوری
خلال بادام 50 گرم
پودر پسته و دارچین کمی
طرز تهيه :
شكر را با 4 ليوان آب مي گذاريم بجوشد. سپس آن را صاف كرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه مي كنيم و آن را كنار
مي گذاريم. كره را در يك قابلمه ريخته، پس از آب شدن كره آرد را كم كم اضافه مي كنيم. بعد با قاشق چوبي آن را مرتب به هم
مي زنيم. شعله را ملايم كرده و به هم زدن آن ادامه مي دهيم تا رنگ آرد طلايي شود ( براي تهيه كاچي نياز به سرخ كردن آرد
نمي باشد). در اين مرحله نصف قاشق چايخوري نمك اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برمي داريم و شربت را كم كم به آن
اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا مايع صاف و يك دست شود. خلال بادام را هم اضافه مي كنيم و ظرف را مجدداً روي
حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كاچي جا بيفتد . در صورتي كه كاچي كمي سفت شد، مي توانيم يك ليوان آب به آن اضافه كنيم
و مي گذاريم كاچي به روغن بيفتد. در بعضي از نقاط ايران به كاچي چند عدد تخم مرغ اضافه مي كنند و در آن را مي گذارند تا تخم
مرغ ها خودش را بگيرد. معمولاً اين نوع كاچي را براي خانم هاي تازه زايمان كرده، مي پزند. براي تزئين روي كاچي مي توانيم از
پودر دارچين و پودر پسته استفاده كنيم.