هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةجستجوأحدث الصورثبت نامورود

 

 طرز تهیه کاچی

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
sepideh
مدیر انجمن طنز ، لطيفه و سرگرمی
مدیر انجمن  طنز ، لطيفه و سرگرمی
sepideh


تعداد پستها : 23
تاریخ عضویت : 2010-07-08
سن : 33
آدرس پستي : sepideh.chegini@gmail.com

طرز تهیه کاچی Empty
پستعنوان: طرز تهیه کاچی   طرز تهیه کاچی Icon_minitime2010-07-16, 13:49

مواد لازم :

آرد
2لیوان

شیر 2لیوان

کره 250 تا 300 گرم

گلاب نصف فنجان

زعفران سائیده شده یک قاشق چایخوری

خلال بادام 50 گرم

پودر پسته و دارچین کمی


طرز تهيه :

شكر را با 4 ليوان آب مي گذاريم بجوشد. سپس آن را صاف كرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه مي كنيم و آن را كنار

مي گذاريم. كره را در يك قابلمه ريخته، پس از آب شدن كره آرد را كم كم اضافه مي كنيم. بعد با قاشق چوبي آن را مرتب به هم

مي زنيم. شعله را ملايم كرده و به هم زدن آن ادامه مي دهيم تا رنگ آرد طلايي شود ( براي تهيه كاچي نياز به سرخ كردن آرد

نمي باشد). در اين مرحله نصف قاشق چايخوري نمك اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برمي داريم و شربت را كم كم به آن

اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا مايع صاف و يك دست شود. خلال بادام را هم اضافه مي كنيم و ظرف را مجدداً روي

حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كاچي جا بيفتد . در صورتي كه كاچي كمي سفت شد، مي توانيم يك ليوان آب به آن اضافه كنيم

و مي گذاريم كاچي به روغن بيفتد. در بعضي از نقاط ايران به كاچي چند عدد تخم مرغ اضافه مي كنند و در آن را مي گذارند تا تخم

مرغ ها خودش را بگيرد. معمولاً اين نوع كاچي را براي خانم هاي تازه زايمان كرده، مي پزند. براي تزئين روي كاچي مي توانيم از

پودر دارچين و پودر پسته استفاده كنيم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
طرز تهیه کاچی
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
»  طرز تهیه شعله زرد
» طرز تهیه کیک اسفنجی
» طرز تهیه کتلت مرغ
» طرز تهیه شیر برنج
» طرز تهیه بستنی زعفرانی

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: تالار موضوعات عمومی :: آشپزی و تغذیه :: آموزش آشپزی-
پرش به: