هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةجستجوأحدث الصورثبت نامورود

 

  طرز تهیه شعله زرد

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
sepideh
مدیر انجمن طنز ، لطيفه و سرگرمی
مدیر انجمن  طنز ، لطيفه و سرگرمی
sepideh


تعداد پستها : 23
تاریخ عضویت : 2010-07-08
سن : 33
آدرس پستي : sepideh.chegini@gmail.com

  طرز تهیه شعله زرد Empty
پستعنوان: طرز تهیه شعله زرد     طرز تهیه شعله زرد Icon_minitime2010-07-16, 13:57

مواد لازم :


برنج 250 گرم

شكر 500 گرم

زعفران سائيده يك قاشق مرباخوري

نمك يك قاشق چاي خوري

گلاب يك فنجان

خلال بادام 50 گرم

پودر پسته و دارچين كمي



طرز تهيه :


برنج را شب قبل خوب بشوييد تا آب آخرين بار آن كاملاً صاف و زلال باشد و با يك ليوان گلاب و 4-5 ليوان آب بگذاريد برنج خيس

بخورد. 9 ليوان آب را در قابلمه متوسطي ريخته و بگذاريد جوش بيايد، بعد برنج را اضافه كرده و آن را هم بزنيد تا بجوشد. كف روي آن

را با كفگير برداريد و مرتب برنج را به هم بزنيد تا ته نگيرد. شعله را ملايم كنيد تا برنج بپزد. شكر را در اين مرحله اضافه كنيد. خلال

بادام را شسته، يك ساعت در گلاب خيس كرده و به شله زرد اضافه كنيد. چون شله زرد معمولاً زود ته مي گيرد، بعد از اضافه كردن

شكر بايد مرتب هم بزنيد كه اين مشكل پيش نيايد. اگر احساس كرديد شله زرد شما كمي سفت شده، مي توانيد كمي آب جوش

به آن اضافه كنيد. براي اين كه شله زرد شما آب نيندازد، بهتر است روي حرارت ملايم اجاق، شعله پخش كن قرار دهيد و بگذاريد

يك ساعت ديگر بعد از جا افتادن روي حرارت باقي بماند تا آب اضافه آن تبخير شود، يا آن كه در ظرف نسوز كشيده و در فر قرار

دهيد. شله زرد آماده شده را در ظرف بزرگي كشيده و بعد از ده دقيقه سطح آن را با پودر پسته و دارچين تزئين كنيد و بگذاريد خنك

شود.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
طرز تهیه شعله زرد
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» طرز تهیه کاچی
» طرز تهیه کیک اسفنجی
» طرز تهیه کتلت مرغ
» طرز تهیه شیر برنج
» طرز تهیه بستنی زعفرانی

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: تالار موضوعات عمومی :: آشپزی و تغذیه :: آموزش آشپزی-
پرش به: