هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةجستجوأحدث الصورثبت نامورود

 

 پليس رايانه‌ تشکيل مي‌شود، افزايش جرايم رايانه اي در کشور

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Admin
Admin
Admin
Admin


تعداد پستها : 202
تاریخ عضویت : 2010-07-04
سن : 32

پليس رايانه‌ تشکيل مي‌شود، افزايش جرايم رايانه اي در کشور  Empty
پستعنوان: پليس رايانه‌ تشکيل مي‌شود، افزايش جرايم رايانه اي در کشور    پليس رايانه‌ تشکيل مي‌شود، افزايش جرايم رايانه اي در کشور  Icon_minitime2010-07-05, 08:36

معاون مبارزه با جعل ، کلاهبرداري و جرايم يارانه‌اي پليس آگاهي گفت: در طول سه ماه سال جاري ميزان وقوع جرايم رايانه‌اي در کشور روندي رو به رشد داشته به نحوي که وقوع اين جرايم در مقايسه با مدت مشابه سال قبل 1.5 برابر افزايش يافته است. سرهنگ مهرداد اميدي پيش از ظهر يکشنبه در تشريح آمار سه ماهه مبارزه با جعل، کلاهبرداري و جرايم يارانه‌اي پليس آگاهي گفت: در طول اين مدت حدود دو هزار و 900 پرونده با موضوع جعل رسيدگي شده که 35 درصد آنها به جعل اسناد بانکي و اوراق بهادار، ‌34 درصد اسناد شناسايي، 9 درصد اسناد مالکيت، 15 درصد اسناد غيردولتي و 7 درصد ساير اسناد بوده است. وي افزود: رسيدگي هاي صورت گرفته منجر به شناسايي و دستگيري جاعلان و استفاده کنندگان در 75 درصد از پرونده‌ها شده است.

معاون مبارزه با جعل، کلاهبرداري و جرايم يارانه‌اي پليس آگاهي گفت: در 4 درصد از پرونده‌هاي رسيدگي شده در موضوع جعل هيچ نتيجه‌اي ثبت نشده است. وي تصريح کرد: 14 هزار و 800 سند جعلي در سه ماهه اول سال کشف شده که پس از رسيدگي دو هزار و 400 نفر به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول به زندان رفتند. 36 درصد افراد دستگير شده جاعل و 64 درصد از آنان استفاده کننده از اسناد جعلي بودند.

وي با اشاره به آمار کلاهبرداري‌ها گفت: به سه هزار و 600 پرونده در اين زمينه رسيدگي شد که 31 درصد آنها در زمينه کلاهبرداري در پوشش خريد و فروش زمين و آپارتمان و 14 درصد کلاهبرداري در پوشش فعاليت هاي بازرگاني ، 18 درصد کلاهبرداري در انواع خريد و فروش ها ، 3 درصد انجام امور اداري و قضائي، 40 درصد انواع و اقسام شگردهاي کلاهبرداري در قالب رمالي و خواستگاري و 4 درصد کلاهبرداري در پوشش خريد و فروش اجناس بدلي بوده است.

معاون مبارزه با جعل، کلاهبرداري و جرايم يارانه‌اي پليس آگاهي افزود: 50 درصد از پرونده‌هاي رسيدگي شده منجر به شناسايي، دستگيري و زنداني شدن کلاهبرداران، 20 درصد منجر به رضايت مالباخته قبل از صدور قرار بازداشت براي متهمان، 24 درصد تحويل متهمان به مراجع قضائي و در 6 درصد هيچ نتيجه‌اي کسب نشد.در رسيدگي به پرونده‌هاي کلاهبرداري هزار و 400 نفر دستگير و زنداني شدند.

سرهنگ اميدي با اشاره به آمار جرايم رايانه‌اي در سه ماهه نخست سال جاري گفت: 111 پرونده در اين زمينه به پليس ارجاع شد که 43 درصد به شکايت افراد از برداشتهاي غيرمجاز از حساب بانکي آنان، 26 درصد نشر اکاذيب و هتک حيثيت افراد، 12 درصد کلاهبرداري اينترنتي، 11 درصد دسترسي غيرمجاز به سيستم‌ها و داده‌هاي رايانه‌اي و 8 درصد به ساير انواع جرايم اختصاص داشت.

وي گفت: 20 درصد اين پرونده‌ها منجر به شناسايي و زنداني شدن متهمان، 49 درصد شناسايي و معرفي متهمان به مراجع قضائي، 26 درصد معرفي متهمان به مراجع قضائي خارج از حيطه فعاليت پليس و 5 درصد نيز به هيچ نتيجه‌اي منجر نشد. معاون مبارزه با جعل ، کلاهبرداري و جرايم يارانه‌اي پليس آگاهي افزود: در مجموع 69 درصد از پرونده‌هاي سال جاري در جرايم رايانه‌اي از سوي پليس کشف شده است.

وي تصريح کرد: در طول سه ماه سال جاري ميزان وقوع جرايم رايانه‌اي در کشور روندي رو به رشد داشته به نحوي که وقوع اين جرايم در مقايسه با مدت مشابه سال قبل 1.5برابر افزايش داشته است. همچنين وقوع کلاهبرداري ها 9 درصد افزايش و در جعل نيز دو درصد کاهش داشته‌ايم. سرهنگ اميدي با اشاره به مبارزه با جرايم رايانه‌اي گفت: در بحث جعل و کلاهبرداري ها موقعيت‌هايي وجود دارد که همواره مجرمان تلاش مي‌کنند تا با استفاده از آن خلاء و موقعيتها دست به ارتکاب جرم بزنند.

يکي از اين موقعيت‌ها کميت اسناد و مدارک دولتي و غيردولتي است و به هر ميزان که تعداد اين اسناد و مدارک بيشتر باشد امکان جعل براي جاعلان افزايش مي يابد. وي افزود: انتشار آگهي‌هاي مختلف در رسانه‌ها نيز علاوه بر اينکه موقعيت مطلوبي در کشور ايجاد مي‌کند به علت نداشتن ضوابط مشخص مي‌تواند موقعيتي براي سوء استفاده جاعلان و کلاهبرداران ايجاد کند.

معاون مبارزه با جعل، کلاهبرداري و جرايم يارانه‌اي پليس آگاهي گفت: ‌براي حل مشکلات موجود در بحث جعل، کلاهبرداري و جرايم رايانه اي سازمانها و دستگاه‌هاي مختلف بايد به تعامل و هماهنگي بين سازماني داشته باشند.

وي اظهار داشت: ستادي تحت عنوان ستاد مبارزه با جعل اسناد و مدارک در کشور ايجاد شده که در اين ستاد 14 وزارتخانه و دستگاه رسمي کشور موضوع جعل را مورد رسيدگي قرار داده تا فرصت هاي ارتکاب آن را کاهش دهند.اگر بتوان مشارکت مردم را در اين حوزه جلب کنيم مي‌توان فرصت جعل را به طور کامل از جاعلان گرفت.

سرهنگ اميدي با بيان بي‌دقتي مردم در استفاده از کارت هاي بانکي افزود: در کشور بيش از 80 ميليون کارت صادر شده که روز به روز نيز استفاده مردم از اين فناوري افزايش مي‌يابد اما بي‌دقتي مردم در نحوه نگهداري و استفاده از اين کارت ها موجب شده زمينه براي کلاهبرداري مجرمان فراهم شود.

بر همين اساس بايد آموزش هاي لازم را به مردم در زمينه نحوه استفاده از کارت ها ارائه داد تا امکان هر گونه سوء استفاده کلاهبرداران برطرف شود.

معاون مبارزه با جعل ، کلاهبرداري و جرايم يارانه‌اي پليس آگاهي با اشاره به تشکيل پليس رايانه‌اي در کشور گفت: در حال حاضر شکل جرايم در کشور در حال دگرگون شدن است و نوع جرايم روز به روز پيچيده تر مي‌شود بر همين اساس اين موضع پليس را بر آن داشت تا براي ايجاد امنيت در اين فضا فکري اساسي کند لذا در سال جاري پس از بررسي هاي انجام شده پليسي با عنوان پليس رايانه‌اي تشکيل مي شود تا از اين طريق اشراف بيشتري بر امنيت فضاي مجازي داشته باشيم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://persian1.wow3.info
 
پليس رايانه‌ تشکيل مي‌شود، افزايش جرايم رايانه اي در کشور
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» کشور هائیتی
»  روش كاربردي براي افزايش عمر لپ تاپ
» افزايش مقاومت بدن با مصرف ماست
» کشف انسان های اولیه در جنگل های آمازون کشور برزیل

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: تالار اخبار و حوادث :: حوادث-
پرش به: