زني پس از آنكه از گذشته شوهرش با خبر شد درخواست جدايي از او را در دادگاه مطرح كرد. زني 29 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي به قاضي يكي از شعب ارائه كرد. اين زن در حضور قاضي شعبه 240 اين مجتمع مدعي شد كه شوهرش طي 4 سال زندگي مواردي را از او پنهان داشته است.شوهرم حتي ازدواج گذشته خود را به من نگفته است و من حدود يك ماه است از اين موضوع با خبر شدهام.ميخواهم از او جدا شوم او حتي هيچ تمايلي به زندگي با من ندارد و به گفته فاميل من سر بار شوهرم هستم.من وضعيت مالي خوبي دارم و كارمند يك دفتر هستم و هيچ احتياجي به او ندارم؛ شوهرم همه چيز را به من دروغ گفته است.گذشته شوهرم حدود يك ماه است مرا رنج ميدهد و من ميخواهم از او جدا شوم.
مرد 34 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من اين حرفها را قبول ميكنم ولي اينها مربوط به گذشته است، من نميتوانستم خيلي چيزها را به همسرم بگويم اما به او دروغ هم نگفتم بلكه گذشتهام را پنهان كردم.من طلاق ميخواهم و نميتوانم كنار شوهرم زندگي كنم او گذشته خوبي نداشته است.
اگر همسرم اين موضوع را ميخواهد من قبول ميكنم ولي او اشتباه ميكند. قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده، حكم طلاق را به صورت توافقي صادر كرد